Electric “perpetual motion” machine at the Philadelphia airport

Electric “perpetual motion” machine at the Philadelphia airport

Not actual perpetual motion of course. It was electric, but pretty much one of the coolest ones I’ve ever seen.

10 replies
 1. leirgauk
  leirgauk says:

  @AreSkavlid men konseptet med perpetual motion er at prossessen skal repeteres for evig. og jeg er enig med at du helt sikkert kan bruke ballenes bevegelse til å skape energi som du kan bruke til å kjøre motoren som løfter dem, men slik genialitet ser jeg ingen tegn til i denne videoen, alt jeg ser er en veldig imponerende skulptur. men jeg har sett flere sånne gjennom livet, og var egentlig kun sulten på et evighetsmaskin. noe som dette:

  watch?v=SZjNbjhxgt4

  Reply
 2. AreSkavlid
  AreSkavlid says:

  Selv om det står noe i tittelen betyr det ikke at det kan stå noe annet i ‘beskrivelsen’ som motsetter seg tittelen og er mer riktig enn tittelen. Og det er ikke motoren man ser på, så ifra det tidspunktet kulene forlater alt det motoriserte (Da det er noe vits i å begynne å se), til det tidspunktet kulene stopper, er det ‘perpetual motion’.

  Reply
 3. AreSkavlid
  AreSkavlid says:

  Dette er fordi kinetisk energi forvandles til bevegelse- friksjon- og varme-energi, så det de fleste gidder å se på er i teorien det som tittelen tilsier.

  Reply
 4. leirgauk
  leirgauk says:

  @AreSkavlid maybe you should shove the description up your ass and realize that it’s the TITLE of the clip that makes one click, not the descreption.

  Reply
 5. Hannah Tanquary
  Hannah Tanquary says:

  YTBYlover and leirgauk: I am an astrophysics major and fully realize that perpetual motion can never be a reality. I did not realize that my title would be taken literally and only titled it the way I did because at the time I could not think of a better, more descriptive title. I have amended it and hope that people will no longer take offense and will get a life please.

  Reply
 6. thedrunkfr0g
  thedrunkfr0g says:

  never say never. it’s always possible that we discover a new element or something of the sort and develop a process that can manage 0% energy loss

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *